Äntligen Internet!!

Ahh, abstinensen kan avta, nu har vi fått tag på internet igen. Därmed kommer en första rapport om hur resan gick och vad vi har haft för oss vår första tid här. 
07.15 skulle planet lyfta och ta oss till London. Den knappt 2 tim långa resan gick jättefort (jag sov, någon som är förvånad?). J stackaren fick underhålla sig själv. 
Väl på Heathrow intogs frukost och sen hittade vi en liten soffa där vi tittade på en film. De 4 tim gick förvånansvärt fort de med. 
13.00 satt vi på nästa plan som skulle ta oss till Vancouver. Ivriga och smått hungriga igen väntade vi... Och väntade, och väntade. Vi blev 45 min försenade till start men till slut kom vi iväg! 
Drygt 10 tim, 3 filmer, kort- och MIG-spelande så landade vi i Canada!! 
Vi tog oss till vårt hotell och gick sen in på närmsta restaurang för att få i oss middag. Klockan var då ca 20 lokal tid (4 på natten hemma). Vägg i vägg låg en restaurang/pub som vi stolpade in på. Till vår (eller ja, min) förtjusning hade vi hamnat på LIVERPOOLS FANBASE i vancouver!! Helt fantastiskt. Detta var också stället där vi får vår frukost serverad varje morgon, tänk vilken underbar start på varje morgon :) 
Igår efter frukosten strosade vi iväg till första bästa bank och öppnade varsitt konto. Efter 1,5 timmes pratstund med världens snackigaste Kanadensare gick vi tillbaka till vår favoritpub för att se andra halvlek på Aston Villa - Liverpool tillsammans med mina okända kamrater. Efter ett sent mål av Torres räddades dagen och vi kunde skutta vidare till nästa ärende och kom vi iväg till Canada Service där vi skulle få oss våra Social Insurance Numbers. Vi var inte direkt ensamma om att vilja ha det, där var ca 800 asiater och så jag och J. Ett par timmars väntan gav oss iaf våra SIN. Nu kan vi få lön i det här landet också :)
Nästa mål för dagen var att införskaffa telefoner och passande abonnemang till dem. Det var lättare sagt än gjort för krångligare system för abonnemang än här har jag aldrig varit med om. Efter många om och men (och en smått irriterad försäljare) kom vi därifrån med en styck skittelefon och ett kontantkort som vi har satt i min mobil. Vi ska fortsätta leta lite mer de närmsta dagarna efter ännu en telefon med simkort så att vi faktiskt kan ringa varandra. 
Efter en hel dag med bara fixande var vi hungriga och trötta så en Mexicansk middag följdes av en tidig kväll på hotellrummet med chips och film. 
Jag ska försöka uppdatera er om läget så ofta det går men när vi väl åker från Vancouver vet jag inte hur ofta vi kan hitta internet. 
Later!