Nu händer mycket igen

Wow, var ska vi börja. Vi har varit lite dåliga på uppdateringar men det har hänt mycket nu på sistone. P har gjort comeback. Jag har gjort debut som damtränare. Och det kommer bli kul. Alla tjejerna i laget är väldigt inspirerade och sugna på att spela fotboll och lära sig av ett ex-proffs. Nivån på tjejerna är relativt hög. P hade allas ögon på sig och visst ligger hon lite efter de andra i träningsmängd, tempo och timing. Med tanke på att det var hennes första fotbollsträningspass på ett halvår så har hon en och en halv månad på sig att komma i form och bevisa sin storhet för tränaren. ;)

Vidare har vi turneringsspelat med 14-åringarna och om det faller väl ut skulle vi kunna lära ut lektioner till dessa. Föräldrarna verkar vara måna om att killarna får den bästa möjliga fotbollsutbildningen och vi erbjuder våra tjänster mot ett timarvode, såklart! Turneringen gick tyvärr mindra bra, vi förlorade dagnes båda matcher med uddamålet som sparkades in i vår bur under de sista två minuterna.. En match till imorgon bitti, det blir till att gå upp tidigt får andra dagen i rad...
Dessutom har vi ordnat en köttbulle, potatismos, brunsås och lingonsyltmiddag till våra vänner James och Nikki. Nog blev det en aning trångt i vår källarlght men gott var det allt. Mitt under middagen kom vi fram till att turneringen för 14-åringarna spelades i närheten av deras hus och P frågar om vi kanske skulle ha dinner at the restaurant efter matchen. Nikki hörde dinner at your place och svarade förvånat, ja visst vi kan ordna en bbq hos oss. Jag var sååå stolt över P att hon äntligen tar för sig och bjuder in oss på middag! Så nu har vi precis kommit hem från bbqn mätta och belåtna samt med ett par nya ideer om var vi kan hitta frilansarbeten!
Glad påsk på er allihopa och ett JÄTTEGRATTIS till Virre och Andreas till deras nyfödda!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback