Fredagskväll

Nu sitter P här bredvid mig och pysslar. Hon har fått en släng av smyckesinspirationsgör och har varit oåtkomlig de senaste tre timmarna. Hon har inte ens haft tid att hämta is till drinkarna!
Idag har vi sprungit runt till olika designbyråer och erbjudit våra tjänster. Ett av ställena blev P helt förälskad i. Inte så mycket för själva arbetsplatsen, mera för att vi möttes av den "sötaste", egentligen fulaste
"gulligaste" (dregligaste) minibulldogblandningrashundvalpen (hehe, ännu ett långt ord) vi någonsin sett. Nu har vi i alla fall något att prata om när vi följer upp våra cv-inlämningar i början av nästa vecka. Det roliga var att trots att vi var på alla fyra byråer innna klockan 15 på en fredagseftermiddag, hade alla personer vi egentligen skulle pratat med gått för dagen.
Här verkar de flesta ha en ganska bra livsstil, börja jobbet vid 9, gå när du känner dig redo för dagen!?!
Vi åt oss rejält mätta på en kinabuffet, innan P köpte material för sitt smyckesgöra. Jag sitter här bredvid och ser på, japp Criminal Minds!
Nu sitter P här bredvid mig och pysslar. Hon har fått en släng av smyckesinspirationsgöra och har varit oåtkomlig de senaste tre timmarna. Hon har inte ens haft tid att hämta is till drinkarna!
Idag har vi sprungit runt till olika designbyråer och erbjudit våra tjänster. Ett av ställena blev P helt förälskad i. Inte så mycket för själva arbetsplatsen, mera för att vi möttes av den "sötaste" (fulaste), "gulligaste" (dregligaste) minibulldogblandningrashundvalpen (hehe, ännu ett långt ord) vi någonsin sett. Nu har vi i alla fall något att prata om när vi följer upp våra cv-inlämningar i början av nästa vecka. Det roliga var att trots att vi var på alla fyra byråer innan klockan 15 på en fredagseftermiddag, hade alla personer vi egentligen skulle pratat med gått för dagen.
Här verkar de flesta ha en ganska bra livsstil, börja jobbet vid 9, gå när du känner dig redo för dagen!?!
Tyvärr hade inte Vancouverparet tid att träffas, så vi åt oss rejält mätta på en kinabuffet, innan P köpte material för sitt smyckesgöra. Jag sitter här bredvid och ser på, japp, rätt gissat, Criminal Minds! Jag känner mig som en riktig profiler snart!
Smycken till salu. Säljes och skeppas till högstbjudande!
Sold! 100 dollar och ett löfte om evig kärlek!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback