Prisvinnare!!

Bra David och natalie. Priset var verkligen värt att vinna. Ju mer Metroaktien fortsätter uppåt desto bättre pris!
Bungalowen var  riktigt fin. Nyroneverad med en liten trädgård, fullt möblerad, men utan internet och el. Efter lite förhandlingar fick vi ner priset till en rimlig nivå, i utbyte mot lite privatlektioner för deras 3 fotbollsspelande ungar.
Efter visningen testade att vi ringa på en lght till och den verkar ju faktiskt snäppet bättre. Där är allting inkluderat, tom en stor bäddsoffa, så nu är det bara en tidsfråga om vem som komme rhit och besöker oss först. Vi har en inbördes tävling (såklart) omvem den första svenske gästen kommer vara.. Vad tror ni?
Sedan var det dags att säga adjö till Damkronorna och önska de lycka till. De ska vidare till en mindre stad som är HELT invarderad av kinsesika OS-besökare. Eller vad sägs om följande. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/landslag/damkronorna/article6542396.ab
Riktigt så många var det inte i Kelowna, men väl på läktaren pratade vi med ett äldre par som har ett hus i Vancouver. De behöver en inredningsarkitekt och jagföreslog P direkt. Vi ska faktiskt träffa de för en Pubkväll imorgon (Fredag) kväll. Tänk om de erbjuder gratis boende unde någon OS dag, samtisigt som vi kan få tag på några roliga biljetter.. MUMS..
Nätverkandet fortsatte under kvällen när vi hälsade på vår artistiska vänner som bjöd på Indisk mat. Supergott och jättetrevligt. Vi kom verkligen bra överens med både konstnären Nikki och sångaren James. Hursomhelst så kom vi in på jobb och tro tusan att hela deras bekantskapskrets, inklusive James syster, arbetar på Club Penguin. De skulle höra sig för om vi kan komma på en intervju, men
visst händer bra grejer när man går utanför sin trygghetszon! Vi håller tummarna iaf.
Idag var det en och annan Skypedejt på schemat och med tanke på att vi snart ska iväg och träna 14 års laget, blev det träning och bubblande istället för skidåkning. Dessutom förbereder vi oss för en dag där vi ska åka runt i Kelowna och marknadsföra oss själva genom att knacka dörr med CVna.
Kelowna Uniteds (fotbollsklubbens) president har bett om ett möte så vi kan gå vidare med hur träningsplaneriengen och ersättningen ska se ut. Som det ser ut nu blir jag huvudtränare för U21 tjejer, med P som asst tränare, samt som jag blir en av två huvudansvariga för U14 laget. Fortsättning följer.
Dags att förbereda sig för kvällen, hörs snart igen!
Bra David och Natalie. Priset var verkligen värt att vinna. Det kommer med post när ni minst anar det!
Bungalowen var riktigt fin. Nyroneverad med en liten trädgård, fullt möblerad, men utan internet och el. Efter lite förhandlingar fick vi ner priset till en rimlig nivå, i utbyte mot lite privatlektioner för deras 3 fotbollsspelande ungar.
Efter visningen testade vi att ringa på en lght till och den verkar ju faktiskt snäppet bättre. Där är allting inkluderat, tom en stor bäddsoffa, så nu är det bara en tidsfråga om vem som kommer hit och besöker oss först. Vi har en inbördes tävling (såklart) om vem den första svenske gästen kommer vara.. Vem älskar oss mest?
Sedan var det dags att säga adjö till Damkronorna och önska de lycka till. De ska vidare till en mindre stad som är HELT invarderad av kinsesika OS-besökare. Eller vad sägs om följande. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/landslag/damkronorna/article6542396.ab
Riktigt så många var det inte i Kelowna, men väl på läktaren pratade vi med ett äldre par som har ett hus i Vancouver. De behöver en inredningsarkitekt och jag föreslog P direkt. Vi ska faktiskt träffa de för en Pubkväll imorgon (Fredag) kväll. Tänk om de erbjuder gratis boende under någon OS dag, samtisigt som vi kan få tag på några roliga biljetter.. MUMS..
Nätverkandet fortsatte under kvällen när vi hälsade på våra artistiska vänner som bjöd på indisk mat. Supergott och jättetrevligt. Vi kom verkligen bra överens med både konstnären Nikki och sångaren James. Hursomhelst så kom vi in på jobb och tro tusan att hela deras bekantskapskrets, inklusive James syster, arbetar på Club Penguin. De skulle höra sig för om vi kan komma på en intervju, men visst händer bra grejer när man går utanför sin trygghetszon! Vi håller tummarna iaf.
Idag var det en och annan Skypedejt på schemat och med tanke på att vi snart ska iväg och träna 14 års laget, blev det träning och bubblande istället för skidåkning. Dessutom förbereder vi oss för en dag där vi ska åka runt i Kelowna och marknadsföra oss själva genom att knacka dörr med CVna, antagligen imorgon Fredag.
Kelowna Uniteds (fotbollsklubbens) president har bett om ett möte så vi kan gå vidare med hur träningsplaneringen och ersättningen ska se ut. Som det ser ut nu blir jag huvudtränare för U21 tjejer, med P som asst tränare, samt som jag blir en av två huvudansvariga för U14 laget. Fortsättning följer.
Dags att förbereda sig för kvällen, hörs snart igen!


Kommentarer

Postat av: Annika

Vilka fantastiska krokläggare ni är, hihi. Om jag har problem med min networking vet jag vilka jag ska prata med för att få råd ;) Så fort jag är här inne och läser får jag ett stort sug av att bara inte komma och hälsa på utan helt enkelt komma och bosätta mig, lediga dagar med trevligt folk och spännande nya ställen låter helt ok i mina öron :) Måste bara lägga fram förslaget till kärestan, få oss båda att ta tjänstledigt, få råd till biljetter...ja, mkt e det, men ni e beviset på att man kan göra det när som helst :) lycka till med lgh nu! puss på er

Postat av: Janne

Ja, kom för fasicken. Mina pengar ligger ju på er!! Kelowna behöver brandmän och den lokala juicefabriken (Sun Rype) söker en kvalitetstekniker. Det gör faktiskt även Disney (Club Penguin..)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback