Tävling!!

När Sverige verkar ha sin kallaste vinter på år och dar har Kanada precis tvärtom. En varmare januari har det aldrig varit någonsin och det är ju ganska dålig tajming med tanke på OS! Här i Kelowna brukar det vara flera meter med snö vid den här tiden på året men det var bara snö på marken de första dagarna vi efter vi kom. Och i Vancouver har det endast varit minusgrader 2 dagar i hela januari! För vår del är det ganska bra tycker vi, vi åker ju upp till BW om vi vill vara i snön, för där finns det gott om det! Nästan 2m :) Och så slipper vi skrapa rutor, halka runt på gator och trottoarer och ha på sig 17 lager kläder när man går ut. Istället är det nästan lite våraktigt ute när solen ligger på, vilket vi skrivit lite om tidigare. När vi gick förbi en skola för några dagar sen så märks det absolut att de tycker det är vår redan för småtjejerna går runt i ballerinas och ingen har jacka på sig. Riktigt så varmt håller ju inte vi med om, vi är ju ganska smått frusna av oss, båda två :) Tex på småkillarnas träning har vi mössa, vantar, 3 underställ och massa andra kläder medan vissa av killarna springer runt i shorts och t-shirt. Puckon, haha!!

 

Vi skulle åkt upp till BW idag men det var halv snöstorm där uppe så vi skippade det och letade lgh nästan hela dagen ist. Vi ska och titta på 2-3 st imorgon och vi hoppas väl på någon av dem.

 

När vi var och kollade på Damkronorna så hade vi ju såklart vår flagga med oss och då kommer det helt plötsligt fram en tjej med Sweden på tröjan! Det visade sig vara Helena, en svensk tjej som flyttade till Kelowna för 11 år sen (för en kille) och fastnade här. Det var jättekul att träffa henne och hon värvades såklart till vår Officiella Fanclub :) Vi bytte nr och hon hade ev ett litet litet uppslag i vårt jobbletande. Vi hoppas på att detta kan leda till något bra!

 

Sen har vi en liten tävling till er läsare! Videon nedan är av Svenska Lisa Miskovski och tävlingen går ut på att skriva i kommentarerna vad den första meningen i andra versen är :) Försten som skriver rätt svar får sig ett fint pris!! Hehe!

 

Later!

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback