Besök :)

Vi skulle ju bli väldigt glada om folk ville komma på besök så att vi får visa er hur fantastiskt det är här. Därför har jag kollat upp lite åt er för att underlätta en semester hit :)

Det finns flera olika sätt att ta sig hit vilket gör att man säkert kan hitta billiga flygbiljetter om man söker lite. Vi kommer såklart och hämtar våra gäster på flygplatsen oavsett vart ni landar! Vi sätter oss i Röda Pärlan och gör en roadtrip av det.

 

Sätt 1: Flyg till Kelowna. Vi bor ca 20 min från flygplatsen och detta är ju ett himla käckt alternativ för oss :) Dock är det inte så många flyg som går hit så det kan vara klurigt att hitta billiga biljetter.

 

Sätt 2: Flyg till Vancouver. Hit flög vi, det funkade jättebra. Vancouver ligger ca 4,5 tim från Kelowna. Hit kan man hitta bra biljetter om man inte kommer hit under OS.

 

Sätt 3: Flyg till Seattle. Seattle ligger ca 1 tim söder om Vancouver och hit flyger väldigt många bolag. När jag letade lite snabbt hittade jag flygbiljetter för 4900kr inkl skatt så det går nog att hitta riktiga fynd hit.

 

Här kommer en liten beskrivning av Kelowna:

 

Skidentusiaster jublar över möjligheten att besöka Kelowna i British Columbia, Kanada - där det finns tre stora skidorter inom en timmes resa från staden. Den mest kända av de tre är Big White, med mer än 7 meter pudersnö, utmanande terräng och förstklassiga lifter. För besökare under sommaren är Okanagansjön lockande för dem som åker båt, simmare, vindsurfare och dem som vill vara på stranden - men du ska nog hålla utkik efter den lokala legenden Ogopogo, Kelowna's svar på Loch Ness. Gyro Beach är den mest populära stranden, speciellt bland de yngre, på grund av dess många aktiviteter. Under juli och Augusti ligger temperaturen på över 30 gr och Okanagan-området kallas för Canads Hawaii. Golfare älskar också Kelowna och vinentusiaster uppskattar de många lokala vingårdarna.

 

Hoppas nu att detta lilla inlägg gjort att alla tvekare beslutat sig direkt för att komma hit :) Svenskar är väldigt ovanliga här och vi är de första de sett här på 5-6 år. Det är kul att vara unik!

 

Later

 

 


Kommentarer

Postat av: Malin

Hahaha ni är för sköna, ska nog sno er idé och skriva in lite länkar och priser, tror dock att jag kanske kan lyckas lura ner lite fler folk pga att lägre budget krävs! Hur går det för er med Skype skaffat inlogg?

Är det inte för roligt att man måste be folk kommentera inläggen med... vi kanske ska starta någonslags kampanj ;)

Kärlek till er båda och hoppas era möten gick fantastiskt bra!!

Postat av: Virre

Hallo!



Låter ju helt fantastiskt och jag hade varit först på planet ned om jag inte hade haft en krabat i magen som inte får flyga längre..

puss o kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback