Bil

Så för att lugna ner alla oroliga fäder kan vi glatt meddela att vi köpte en bil idag. Dagen i sig var bara ännu ett bevis hur väl bemötta vi blivit av alla kanadensare, även om de retar oss för gårdagens nederlag i JVM. Snacka om hockeytokiga människor, jag tror att ett av examensproven vid grundskolan är att rabbla upp minst 150 NHL spelare! De pratade t o m om NHL svenskars barn och deras anlag att kunna slå igenom i NHL om några år! Hockeytokiga P höll igång den konversationen.   ....    NOT!

Eftersom vi hamnat mitt i ett område med otroligt många bilhandlare, gick vi helt enkelt bara tvärs över gatan i snön till den närmaste bilhandlaren, som råkade vara en Acura (Hondas lyxbilsmärke). Det visade sig rätt så snabbt att deras billigaste bil låg på ungefär 18 ggr mer än vår budget, men säljaren satte sig ner och ringde runt till ställen som skulle passa oss bättre. När han hittat ett sådant, satte han oss i sin splitternya SUV och körde oss dit! Snacka om trevlig prick!
Väl här satt vi i hårda förhandlingar i mer än 3 timmar innan vi hittade ett pris på vår "drömbil". Vi åkte nämligen därifrån i en röd Corvette från 2005! Den går som ett spjut!!
Eller förresten där lurade jag er allt en aning, vi nöjde oss med en 96 Ford Contour med en hel del km på nacken. Men den ska väl hålla ett tag och vi kan nog sälja den för nästan samma pris när vi reser vidare!
Väl hemma har vi tränat i gymmet,  samt badat Jacuzzi! Nice. Snart blir det film och tidig sängdags, imorgon är trots allt en stor dag!
Ciao for now!


Kommentarer

Postat av: Marie

Vad härligt att se att det fungerar så bra. Lika kallt och mycket snö här som det var när ni åkte. Kramar mamma Marie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback