Networking

Det P inte skrivit om, och jag förstår henne, är att jag vunnit de flesta andra spel vi spelat. Tex i poolbasket, där jag leder med 2-0, och därmed kan kräva en timmes massage när jag vill..

 

Hursomhelst, de senaste dagarna har varit ganska intensiva och produktiva. Vi networkar för fulla muggar för tillfället. Tordagen gick snabbt, vi vaknade relativt sent, eftersom det snöade på berget struntade vi i brädåkningen. Däremot åkte vi upp tidigt på fredagen. Lite nysnö och en kaxig J började dagen med ett par minnesvärda vurpor. Bl a en riktigt snygg på raksträckan under liften, där jag plötsligt tänker på något otroligt kul, innan jag ramlar på sidan, gör en volt med huvudet som stötdämpare och landar återigen på brädan, för att obekymmersamt åka vidare. Gud, vad mycket skrattsalvor jag hörde från sittliften..

 

Efter ett par timmars åkning, då det faktiskt börjar lossna allt mer, hämtade vi upp våra bankkort. Tjejen som hjälpte oss med korten såg snabbt att vi inte var Kanadensare och vi började prata. En stund senare var tre kunder och fyra banktjänstemän med i konversationen där vi fick reda på att Kelowna inte ha så mycket att erbjuda en fredagskväll. Hursomhelst fick vi namnet på 4-5 klubbar och pubar som trots allt var värda att uppleva.

 

Efter ett snabbt sten-sax-påse fick jag bli "designated driver". Vi testade en irländsk pub som hade en stor skylt att det bara är 62 dagar kvar till St. Pats day, åt någon världsberömd appetizer (chips med dip, typ!?!) och gick vidare till..

nästa irländska pub. Här hade de en medelålders rockare som sjöng för allt vad lungorna gick för och fick medelålders damer att shaka loss till Mustang Sally!

Väl hemma fortsatte festen en stund innan vi båda somnade djupt!

 

Lördagsmorgon.. CSI ett avsnitt. Sedan gick vi på en audition! Vi kanske får ett call back för att vara spokespersons för olika hemsidor. Vi fick verkligen anstränga oss att låta så svenska som möjligt eftersom dialekter är a och o. P lät som "Inga from Schweden (Anna Anka i Dum och Dummare..)". Väl nöjda med responsen stannade vi vid en fotbollsaffär för lite mer networking. Där fick vi lite nummer till olika fotbollslag, både herr och damlag, samt tips om tränarjobb att söka.

 

Efter det åkte vi vidare in till stan. Grymt bra väder, solsken och 5 grader varmt. Sjön, med bergen i bakgrunden är fantastiskt vacker. När vi strosade förbi affärerna i centrum såg vi plötsligt en skylt; "Art Exhibition". Självklart tryckte P in mig genom dörren upp för de 8 våningarna till en liten öppen studio. Utställaren och hennes man (musiker) var i vår ålder och vi pratade på en bra stund. Sedan blev vi bjudna på både killens spelningar, samt på en get-together på torsdag. Vi klickade direkt, de verkade supertrevliga, precis som alla andra här, och vi återkommer hur träffen var om några inlägg!

 

Under dagen har vi sett många personer gå runt i shorts. Tänk er Sverige den första soliga vårdagen, när man har alldeles för lite på sig och fryser häcken av sig. Då brukar man åtminstone gå runt i jeans och en tröja. Nu var det 10 grader kallare och folk gick runt i shorts och T-shirts... Vi är impade av denna okända vikingaras!

 

Nu har vi lagat mat, och svept våra första drinkar! Ikväll ska vi fortsätta på den inslagan vägen och nätverka än mer genom en kväll på stan! Då blir det dock Taxi båda vägarna.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback