Helg

Jaja, egentligen är ju varje dag en helgdag för oss för tillfället. P kopplar av rejält och tar en patenterad (daglig) tupplur på drygt 3 timmar. Så rolig är jag, tydligen..

Igår tränade jag U14-åringarna. Pga vädret och de otroliga avstånden man får åka för att spela matcher är fotboll inte någon stor sport härborta. Träningen var förlagd till en hockeyrink med konstgräs på. Härpå trängdes uppemot 20 killar. Imorgon, lördag, ska jag vara med under killarnas första match, dryga timmen från Kelowna. Det blir helt enkelt en mindre roadtrip. Efter träningen gick vi och åt med några av de trevliga damkronorna. Vi hamnade på ett pastahak (såklart) och fick reda på alla insidedetaljer om damkronorna, OS-byn, vilka länder som är de största festprissarna under OS veckorna samt mycket annat smaskigt. Utav hänsyn till våra källor, blir det "Kiss, but no tell", eller hur det där ordspråket går...

När middagen var över körde P hemåt. Och ni som känner henne ganska väl vet att popos, Håkans (med andra ord poliser) gör att P blir otroligt nervös. Samt att hon nästan alltid är nödig. Ingen bra kombination för självklart fick vi en polisbil i rumpan. Och självklart satte den på blåljusen efter att ha förföjt oss i fem minuter.. Men som tur var accelerade den förbi på en utryckning. P var kallsvettig, röd i ansiktet och skrattade nervöshysteriskt en bra stund efteråt.

 

Idag har vi sökt en del jobb, handlat samt ringt efter boende. Snart ska vi på en spelning och träffa våra artistiska nybekanta.

 

Ha en härlig helg,

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback