Househunting...

Eller ja, kanske inte riktigt. Det är mer lägenhetsjakt vi varit runt på idag. Vi har sett på 4 olika lgh på förmiddagen med varierande resultat. 2st var jättefina men priset låg i överkant medan 1 var helt ok och en var lite halvkatastrof. Vi ska försöka pruta lite på vår favorit som ligger ett stenkast ifrån stranden, nära fotbollsplanerna och nära till centrum. Kan vi få ner den till rätt måndadspris flyttar vi nog in så snart vi kan. Vi ska diskutera med hyresvärden och se vad vi kan göra.

 

Nu är J iväg och tränar småkillarna medan jag har vilat lite för att försöka få bort en, vad som känns som evig, huvudvärk. När han kommit hem och duschat och piffat sig ska vi in till stan och äta middag med några av tjejerna från Damkronorna som har sin lediga dag idag. Det ska bli jättetrevligt!

 

Imorgon är det konsertdags när James och hans fru Nikki ska uppträda. James band spelar musik och Nikki målar på scen till musiken. Det ser vi fram emot väldigt mycket, vi har ju sett många av Nikkis tavlor och de är fantastiskt fina och hon har verkligen en egen underbar stil. Ni kan se några av hennes fina (men dyra!) verk här.

 

Hoppas ni har kul planer för helgen! Berätta gärna så vi får vara lite delaktiga!

 

Later


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback