Kelowna

Nu har vi kommit fram till vår hemstad det närmsta taget. 6 timmar med buss tog oss till Kelowna, den mindre och billigare staden, där vi kommer husera och jobba (och åka så mycket snowboard vi hinner :) )

Vi bor nu på ett hostel tills vi fått tag på ett permanent boende, vilket förhoppningsvis kommer lösa sig imorgon. Vi har redan några intressanta alternativ och vi hoppas kunna få något av dem.

Dagen började på ett trevligt sätt när vi till frukost fick se andra halvlek av Reading - Liverpool innan vår taxi kom för att ta oss till Centralen där bussen gick ifrån.

I övrigt har inte dagen bjudit på så mycket mer än resan och en promenad till närmsta öppna restaurang för lite mat i magen innan vi landade in på rummet för att slappa innan det är sovdags.
Förresten var nyår kanonbra! Vi fick en jättegod 3-rätters middag med vin till och även champagne och jordgubbar vid 12-slaget. Vi var hemma vid kvart över 2 - halv 3 lagom glada och goa. Ingen bakfylla dan efter iaf :) Kan inte ni alla skriva vad ni gjorde för kul på nyår så vi får lite koll på er med? Vore kul att läsa!

Later

ps. Lägger snart upp lite bilder som vi tagit hittills.


Kommentarer

Postat av: Malin

Vad skoj att Nyår var lyckat! Hur har det gått med Jetlaggen nu?



Vad kul med en present till Valle :)) Han kommer givetvis ta på sig den med en gång han får den! Sedan kanske han kommer och hälsar på er när ni har en fast adress i Kelowna med... efter att ha smakat lite på Barcelona!

Nyår var jättebra, jag, Annika och Karin var hemma hos Anders och lagade 3-rätters och bara umgicks!

Saknar dig med som en gnu!

Kärlek!

Postat av: gabbi

Haj, nu ska jag följa er på er resa, det kan jag lova! God Fortsättning! Gabbi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback