Long time no inlägg

Nu får vi ta oss i kragen och uppdatera lite igen. Men dagarna går så fort att man inte tänker på hur länge sen det var man skrev senast. De senaste dagarna har det varit mer eller mindre snöstorm uppe i Big White vilket gjort att vi faktiskt inte åkt upp på flera dar. I måndags trotsade vi vädret och var iaf uppe ett par timmar. Men när man inte ser personen framför sig om de åker mer än 5 m ifrån så är det svårt att få ut mycket av åkningen. Lite fick vi iaf ut, träning, hehe! Eftersom man inte såg vart man borde åka så fick vi chansa och bara inte köra på några granar (gick faktiskt bra idag, haha). Det var nästan lika mycket lössnö i pisten som i skogen så det var svårt att avgöra vad som var vad. Råkade visst leda ut oss i en helt orörd off pist-repa där lössnön var djuup :) J gjorde ett bra jobb men jag fick stanna var 10e m för att vi inte skulle tappa bort varann.

 

Sen dess har vädret knappt varit bättre så vi har faktiskt stannat hemma och haft annat för oss. Tränat i gymmet, bubblat, haft baskettävling i poolen, tvättat och kollat lite film är några av sakerna vi haft för oss. Även jobbsökningar och stipendiesökande har upptagit tid.

 

I söndags så var vi uppe och tittade in på några av de lokala vingårdar som ligger häromkring. J var helt salig såklart och fick genast 100 olika idéer om vår egen blivande vingård. Området där de låg var fantastiskt fint, uppe på ett berg med utsikt över den vackra sjön och fruktträd och vinrankor vart än ögat såg. Vi kommer komma tillbaka med kameran när fruktträden blommar, var så säkra!

 

ps. kommentera gärna ofta och mycket! Är så kul att läsa vad ni har att säga.


Kommentarer

Postat av: Malin som vanligt

jahapp då kommenterar väl jag igen ;) Sitter på flygplatsen i CPH nu och fördriver lite tid då planet är försenat! Pill you've got mail på fejjan! Det låter som att ni trivs riktigt bra så passa på och njut! Träffat några roliga människor ännu?

Största kramen man kan skicka över webben kommer här!

Postat av: Marie

Att ni har så mycket snö(storm), utanför vancouver töar det. Underbart att följa era äventyr. Hoppas ni får jobb snart. Kramar mamma Marie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback