Mountainhiking

Efter en go sovmorgon struntade vi i BW idag och beslutade oss för lite bergsvandring här i Kelowna ist. VI tog bilen till Knox Mountain, precis vid vattnet, och började sen vår klättring uppför berget. När vi kommit upp en bit och sen runt berget var utsikten heelt otrolig! Tom JAG, som inte direkt är någon skogsmulle, var tvungen att stanna upp flera gånger och bara njuta av utsikten, naturen, bergen och sjön. Det du Annika! :) Efter drygt 2,5 tim var vi tillbaka vid bilen och åkte hemåt igen. Nu sitter vi och slappar lite till CSI för att senare ikväll träffa våra artistiska vänner och få ut lite kreativa impulser, ska bli riktigt kul.

 

Imorgon ska J på en anställningsträff med en dam, hoppas det kan leda till något bra. I övrigt vill Kelowna United att han ska vara med på nästan alla lags träningar men tillslut får man säga stopp. På måndag ska jag, J och presidenten träffas och snacka igenom villkor  och så för att se hur det kommer bli under säsongen. Igår när de tänkt lite på saken ville de nog helst att J ska ta ett av de äldre pojklagen för att jag ska ta f19-laget själv. Kvinnliga tränare är inget som någon hört talas om här och de såg genast det positiva i det. Så blir det nog inte men vi får se efter måndag om vi kommit fram till något.

 

På måndag är det även något annat stort som händer här i Kelowna. Då kommer nämligen OS-facklan hit!! Det kommer vara ett stort party i City Park i flera timmar innan facklan kommer. Vi kommer självklart även delta som de stolta svenskar vi är! Vi har ju med oss en stor svensk flagga som absolut ska med. Lite ansiktsmålning och ett Sverige-pannband på det och vi siktar på att hamna i lokala tidningen :)

 

Vi har även fått förfrågningar om bilder på bilen så självklart får vi ju tillgodose de önskningarna. Röda Pärlan! För tillfället liite oputsad men går som en blixt ändå, haha!

Lägger även upp lite bilder från en härlig dag när vi promenerade runt i City Park i solen och bara njöt av att våren verkar vara lite på ingång.

 



Kommentarer

Postat av: Bo

Pernilla, kvinnliga tränare borde de väl känna till, Pia Sundhage är ju hos grannen i söder!

Hon var gäst i morgonprogrammet i 4:an förra veckan och gjorde väldigt bra ifrån sig. Du får väl slå henne en signal och be om tips, hon blir säkert glad att höra ifrån någon svenska i förskingringen.

Zacko är fortfarande på 3 ben och med våra hala golv så ramlar han omkull titt som tätt, men han har extremt hög smärttröskel så det går bra.

kram

Postat av: Helen O

Vilken drömbil :)



Ni verkar ha det hur bra som helst. Kul att läsa era inlägg så man får drömma sig bort lite från väldigt kalla Sverige.



Kram på er

Postat av: Annika

Vill va med! Finns en risk att när jag väl kommer och hälsar på kommer ni inte se mig ändå. Jag är då nämligen ute och klättrar på bergen ist ;)

Härligt å höra bra ni har det. Jag blir pirrig av tanken på hur det är att va ute på äventyr i fjärran land - kul!! :D

Så det blir fotbollstränare för dig med Pill, hade ingen aning om att du haft tankar på det. Jag tror dock du skulle vara väldigt duktig på det. Gamla kaptens andan sitter i och du för laget till seger ska du se ;) Hoppas du blir nöjd med det lag du får Janne! ett som blir en go utmaning :) kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback