Smakstart på tränarkarriären

Idag var det dags för första matchen med smågrabbarna. En dryg timmes färd söderut, Penticton, var målet för dagens prövning. Våra killar är inte så himla bra, de är B-laget i 13-års gruppen, och har inte direkt haft någon riktig tränare innan detta året och har mest bara varit "över" från de som blev i a-delen. Men de vill väldigt mycket och lyssnar och tar direktioner fantastiskt bra. Riktigt kul att se. Vi mötte ett b-lag, vars a-lag skulle vara jämnbra med våra a-pojkar och vi var rädda att vi skulle få storpisk. Killarna sa att deras matcher oftast slutar med 6-1 och 8-3 förluster. Men efter en (ovanligt ordnad) uppvärmning var det dags att sätta igång. Målet för dagen var att inte släppa in något mål och det började riktigt bra! Vi tog ledningen med både 1, 2 och 3-0! Sen släppte de lite upp till 3-3 innan halvlek. I andra halvlek öste det in mål, både fram och bakåt och matchen slutade till slut i VINST!! 8-6 blev slutresultatet och killarna var överlyckliga!! Det var en riktig kämparseger och det ar riktigt kul att se.

De här små killarna är så otroligt väluppfostrade så vi blev lite chockade första träningen. Efter varje träning och match är slut kommer de en och en och tackar för träningen och tar i hand! Vi blev helt paffa och var tvungna att fråga de andra tränarna ifall de brukade göra så och det var tydligen väldigt vanligt. Såå himla söta!! :)

 

Igår var vi också på relaeseparty med bandet Stolen Coast som släppte sin nya (första?) cd. James och hans syster Candice var frontfigurerna i bandet och de sjöng riktigt bra. James fru Nikki målade på scen samtidigt som konserten, det var riktigt fräckt att se hur hennes känslor och tankar, och därmed också tavlan, ändrades till olika låtar. Efteråt pratade vi med N och J och de bjöd hem oss på middag till sig på onsdag, det ska bli jättetrevligt verkligen.

 

Vi letar också fortfarande efter den perfekta lgh, mäklaren ville inte ge med sig på priset på den vi ville ha så vi tackade nej. Tittade på ännu en i morses men den låg alldeles för långt åt helt fel håll. Vi har bett folk vi träffar att hålla ögon och öron öppna för vår skull och förhoppningsvis ger de snart resultat.

 

Tyvärr tar bilderna ungefär 100 år var att ladda upp så det blir bara någon per gång. Snart drar vi nog ihop ett gäng bilder och lägger upp så att ni är med på vad som händer här!

 

Later

 

Bild från middagen med goa tjejerna Danni, Cissi och Klara



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback