Snowboarding

Det har varit några omtumlande dagar som pendlat mellan hopp och förtvivlan. P har varit otroligt ledsen och deppig och alla tankar har varit hos hennes familjs schäfer Zacko som varit sjuk. Som tur är mår han bättre nu, vilket gör att humöret här också blivit bra igen! Gårdagen ägnades åt ungefär 10 CSI och 4 Criminal Minds avsnitt. Det tillsammans med hockey och amerikansk fotboll går dygnet runt på dumburken. Som sagt hände inte så mycket igår, men idag, som ni kan se på bilderna, så hade vi en fantastisk dag på Big White. När vi kom upp var det mycket folk, de flesta asiater. När vi ställde oss på brädorna och åkte nerför backen fick man verkligen manövrera snabbt för de flesta föll som spön i backen. Snacka om många nybörjare, tom jag kände mig duktig bland dessa rookies. Ovanan syntes lång väg eftersom många åkte med gympadojor och jeans, fastän det var 6 minusgrader.


Väl på toppen, efter en del strapatser med ankarliften där P nästan puttade av mig och enbart kraftiga (!?) armmuskler höll mig kvar, följdes vi åt. Jag börjar bli lite kaxigare, för när P bestämde sig för att åka genom lössnö i skogen, så, dum som jag är, följde jag efter. Så många fall, och precis under en av sittlifterna såklart har jag inte gjort sedan.. ja, någonsin tror jag. Ett gott skratt förlänger livet, och det är nog många skidåkare som lever mycket längre efter att ha sett de vurporna, speciellt då jag inte missade granen, utan sjönk ner i den meterhöga drivan, samtidigt som snön från grenarna begravde mig... Jaja, snart är jag väl inte längre en börda för P... Eller, jo förresten det kommer jag alltid vara, hon får stå ut helt enkelt.. ;)
Efter en lugnare after ski, kopplar vi av med, ja just det CSI och en spelkväll. Imorgon är ju trots allt en ny dag och planen är att utforska vingårdarna i närområdet!
Vi är ovanför molnen!


Kommentarer

Postat av: P

What?! Puttade av? Tsss, skyll inte din crappy balans på mig älskling, haha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback