Ny bil

Äntligen! Så gick iaf tankegången när vi fullföljt köpet av vår nya Mazda Tribute!


Vi har provkört många bilar och varje gång får man fylla i ett temporärt körbevis. Titta nedan vad de tyckte att jag hette..
Mazdan har iaf ganska lågt miltal (nästan 3 ggr mindre än Forden), och kör bra. Nu behöver vi inte vara rädda för att vi ska få motorhaveri vilken minut somhelst. P har redan döpt bilen. Den heter "Blå vågen". Forden heter tydligen "Röda pärlan". Vad är det med tjejer och att namnsätta bilar? Är det vanligt eller är det ett Pernillafenomen?
Veckan som gått har bjudit på en del fotboll. Vi förlorade med  U 21-orna (P´s lag) i onsdags och det var ett par jobbiga dagar med tanke på en del som hände under tiden. Det var mycket känslor och ett litet bakslag med en släng av hemlängtan, samtidigt som det regnade lite. Dock ändras humöret direkt när solen är framme och när tjejerna fick revansch på sig själva genom att spela bra i söndags.
Dessutom har P fått ett deltidsjobb. Precis som hon strävat mot, nu får hon jobba halvdagar (och tjänar mer i timpeng än hon gjorde i Sverige). Den extra fritiden ger oss möjlighet att hitta mer kontraktsjobb och mer tid i solen.
Vi ser båda framemot Marie som kommer och hälsar på på Lördag. Vi hämtar upp henne på flygplatsen i Vancouver och Marie får direkt bli lagmamma, eftersom vi har två matcher i Vancouver den helgen!
Annars mår vi bra och njuter av varandras sällskap och livsstilen här i Kelowna!
Kramar, saknar er alla,


Kommentarer

Postat av: Karin

"Blå vågen", vilket klockrent namn! och viiilken fin bil!!! shit! ni har verkligen bytt upp er =)



inte pernilla-fenomen, alla döper bilar. är du född igår janne??



haha förresten, måste berätta... blev uppraggad av en Jan Prochazka på stan mitt på ljusa dagen när jag var i Barcelona förra veckan. för att göra en lång historia kort.. men eftersom ni vet att karin är kräsen så fick han inget för det!



ni verkar trivas som fiskar i vattnet, det glädjer mig big time!!



kram kram

Postat av: Janne

Hahahahahahaahha!

Ja, det hade ju varit kul att träffa en annan JP!! Jaja, kräsen må du vara, tur för mig att P nöjer sig.. ;)

Hoppas du får/har en grym semester, och se till att spara lite kosing så du kan komma hit och ragga upp ett NHL proffs!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback