Green Bay del 2

Sedan åkte vi till Chicago. En stad jag alltid velat uppleva. Vissa av oss var en aning bakis i bilen, men när vi väl kom fram visade sig vårat hotwire hotell i själva verket vara ett lyxhotell mitt i smeten. Ett snabbt ombyte senare, bar det av till stadskärnan. P och Natalie hittade snabbt ett (par) affärer de spanade in, medan David lyckades vinna en PS3 kamera och splitternytt spel genom en tv-spelstävling i Playstation 3 högkvarteret. Det var nog resans skräll..

När affärerna väl stängt firade vi Davids födelsedag på en indisk restaurang, innan vi tog ett par supergoda drinkar längst upp i Hancook center, Chicagos näst högsta skyskrapa, 96 våningar och drygt 300 m över gatuplan.
Nästa dag promenerade vi i staden, tittade på en del sevärdheter innan vi åt äkta Chicago pizza. Kyparen var helt underbar, skojade och hade sig.. Vi lovade att höra av oss om vi kände en trevlig singelkvinna 45-60 år gammal. Någon som har några förslag??
Sedan var det dags för andra delen av Davids födelsedag, Chicago Bulls- Portland Trailblazers (NBA basket). Det var definitivt en upplevelse och Natalie hade svindel ett tag. Det är ganska högt i tak..
Väl tillbaka i Green Bay gick dagarna ganska snabbt. Natalie åkte tillbaka till Sverige på tisdagen. Vi fick känna på hur det är att vara collegestudent igen. Jag fick vara med och träna med Davids fotbollslag, vi lagade mat åt Davids rumskamrater, och förberedde oss för Senior Day, Davids sista match på hemmaplan. En härlig seger senare var det dags för lagfest med idel svenska dr...lekar.
Ett dygn senare var vi tillbaka i vardagen i Kelowna. Senaste veckan har varit lite hektisk med en hel del småsaker i görningen. Vi har bla blivit turneringsdirektörer för den första årliga Beach Soccer turneringen som ska gå av stapeln i regionen i sommar.
Vi tränar fortfarande fotboll utomhus, men dagarna blir allt kallare, och snart är det dags för sista träningen innan vinteruppehållet. Dessutom är det i dagarna en månad kvar tills vi landar i Sverige.
Tidigare idag hade vi alternativ träning. Lazertag! P som förstaväljare fick storstryk av Jannes adepter. Efteråt var det pizzakväll och nu pustar vi båda ut framför tvn, innan det snart är dags att lägga sig!
Saknar er alla, hörs snart igen, stort grattis till Karin på hennes "23-årsdag!"


Kommentarer

Postat av: Karin

hihihi tack så mkt för gratulationen =) tänk att man tydligen har blitt så gammal att folk hittar på en yngre ålder.. ni är inte de första...



åhhhh chicago och sears tower..... I looooooove!!!!! and miss it!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback